Så här gör vi korv på Änge Chark

 
Änge Chark
 
Inlastning
Varje vecka kommer flera leveranser med färsk kött.
I vår mottagningskontroll kontrolleras så att allt överensstämmer med våra kvalitetskrav.
  Köttleverans
     
Uppvägning/ Satsning
Nötkött och fläskkött vägs upp efter givna recept.
  uppvägning / satsning
     
Hackkörning
I korvhacken blandas nöt och fläskkött ihop med kryddorna till en smet.
hackkörning
     
Stoppning
I korvsprutan stoppas de olika korvskinnen med smet.
  stoppning
     

Rökning
I våra rökskåp röks och kokas korven. Vi använder bara äkta alspån till våran rökning. Därefter kyls korven ner och lagras till morgonen efter.

  rökning
     

Packning
I vår moderna förpackningsmaskin packas korven med vacum eller livsmedelsgas.

  packning
     

Expediering
När ordrarna kommer in plockas varorna från lagret och ställs i ordning till respektive butik.

  expediering
     
Utkörning
Därefter sker utkörning, i närområdet (5mil) med vår egna kylbil.
På andra ställen sker utkörningen med externa transportörer.
  utkörning

 

     
     
     
 
 
 
 

©Design: OWD