Så här varmröker vi på Änge Chark

 
Änge Chark
 
 
Inlastning
Varje vecka kommer flera leveranser med färsk kött.
I vår mottagningskontroll kontrolleras så att allt överensstämmer med våra kvalitetskrav.
  Köttleverans
     
Saltning
I vår moderna saltinjektor saltas/ rimmas produkterna enligt givna recept. Därefter läggs de ner i saltlake.
  saltning
     
Rökning
Efter några dagar varmröks produkterna i våra rökskåp. Därefter nedkyls dem till morgonen efter. Vi använder bara äkta alspån till våran rökning.
rökning
     
Packning
I vår moderna förpackningsmaskin packas produkterna.
  packning
     
Expediering
När ordrarna kommer in plockas varorna från lagret och ställs i ordning till respektive butik.

 

  expediering
     
Utkörning
Därefter sker utkörning, i närområdet (5mil) med vår egna kylbil.
På andra ställen sker utkörningen med externa transportörer.

 

  utkörning

 

 
     
     
     
 
 
 
 

©Design: OWD