Är du en driven, engagerad och serviceinriktad person som vill bidra till utvecklingen av lokalproducerad mat?
På vår produktionsavdelning framställer och paketerar vi kött- & charkprodukter till butiker och restauranger i Jämtland och Härjedalen. Arbetet kräver ett personligt engagemang, att du har ett högt driv, är självständig samt ordningsam med ett positivt synsätt. Tjänsten innebär också samarbete med övriga kollegor och att man får hjälpa till där det behövs, det är därför viktigt att du fungerar väl i grupp. En god fysik krävs då det förekommer en del tyngre moment i arbetet.
Du kommer arbeta i vår produktion med framställning av charkuteriprodukter och du kommer även vara delaktig i vårt kvalitets- och egenkontrollprogram. Har du arbetat inom dessa områden tidigare ser vi det som en fördel.
Vad du kan förvänta dig av oss
Änge Chark erbjuder ett roligt, självständigt och omväxlande arbete med stort eget ansvar. Du kommer arbeta i en trivsam arbetsmiljö med positiv, hjälpsam och prestigelös atmosfär.
Tidigare erfarenhet inom livsmedelsproduktion är meriterande samt att Du bör ha ett högt kvalitetsfokus och en yrkesstolthet som driver Dig att alltid göra ditt bästa.
Är du över 18 år, är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 30 oktober via mail till info@angechark.se . Urval sker löpande i rekryteringsprocessen och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vid frågor är du välkommen att kontakta Daniel Kock, Platschef, 0640 – 300 32
Välkommen med din ansökan!