Nyheter

27 januari, 2021 Nötkött från Jämtland

Änge Chark är sedan länge synonymt med lokalt kvalitetskött. Korv, fläskdetaljer och ett brett sortiment av säsongsprodukter till både sommar och jul. Vi har nu även lanserat ett sortiment av lokalproducerat nötkött av hög kvalitet – produkter som passar lika bra till vardagsmiddagen som till festmåltiden.

Vårt nötkött:

  • Ett urval av de mest populära och ädla detaljerna samt nötfärs.
  • Från utvalda gårdar i Jämtland.
  • Vakuummörat* för bästa kvalitet och hållbarhet.

*Vakuummörning innebär att köttet fortsätter möras i förpackningen med hjälp av sina egna enzymer vilket gör köttet ännu bättre ju närmare bäst-före-datum man kommer.

Se hela vårt sortiment här.


4 december, 2020 En riktig jul

Julen smakar som den ska med Änge Chark. Våra prinskorvar är handknutna och rökta med äkta alspån. Våra skinkor finns i olika storlekar och varianter. Alla är helt fria från fosfater och stabiliseringsmedel. Alla våra produkter gör vi på svenskt kött och i de allra flesta fall kommer köttet från norrländska gårdar. Kvaliteten tummar vi aldrig på, varken på julen eller resten av året.

Oavsett vad som hamnar på ditt julbord i år hoppas vi att det blir det bästa någonsin. Får du mat över är julens favoriter ovanligt tacksamma rester! Servera prinskorvar med en omelett till lunch och skinkan i en gratäng. Både grisfötterna och julkorven är goda till rotmos.

En riktigt GOD JUL önskar vi!


1 april, 2019 Grillnyheter

Nu hittar du våra nyheter Ost- & Bacongrillare och Jalapeñogrillare i butikerna i Jämtland och Härjedalen.

Korvarna är i naturskinn som röks med äkta alspån. De har en kötthalt på hela 74% och innehåller självklart bara svenskt kött. I våra Ost- & Bacongrillare har vi använt lokalproducerad ost från Arlas mejeri i Östersund.


 Håll utkik och testa våra nyheter!