Nyheter

30 november, 2023 Äntligen jul

Med Änge Chark smakar julen som den ska. Våra prinskorvar är handknutna och rökta med äkta alspån. Våra skinkor finns i olika storlekar och varianter. Det finns helt enkelt inga genvägar till den goda julmaten. Det skulle i så fall vara vår färdigskivade julskinka!

Alla våra produkter gör vi på svenskt kött, i de allra flesta fall kommer köttet från norrländska gårdar. Kvaliteten tummar vi aldrig på, varken på julen eller resten av året.

Det här är våra storsäljare till julen. Oavsett vad som hamnar på ditt julbord i år hoppas vi att det blir det bästa någonsin. Får du mat över är julens hjältar ovanligt tacksamma rester! Servera prinskorvar med en omelett till lunch och skinkan i en gratäng. Både grisfötterna och julkorven är goda till rotmos.

En riktigt GOD JUL önskar vi!

 


7 februari, 2022 Korv som gör skillnad

Vi på Änge Chark tror på det lokala samarbetet och att vi kan nå riktigt långt tillsammans. Under hela 2022 kan du vara med och göra skillnad när du väljer vilken korv du ska äta till middag. Nu skänker vi nämligen 2 kr till parasporten för varje Extrarökt falukorv som vi säljer.

Parasport Sverige jobbar för att fler med funktionsnedsättning ska få utvecklas inom idrotten och se sina drömmar gå i uppfyllelse.

Den insamlade summan – som vi hoppas ska bli riktigt stor – kommer vi att lämna över till World Para Snow Sports Championships 2023 när det drar igång i Östersund i januari.
Där kommer en del av den att användas som prispengar till idrottsutövare som alltför sällan får den uppmärksamhet de förtjänar, och inte heller är bortskämda med fina tävlingspriser.

Tillsammans kan vi göra skillnad för Norrland och för parasporten!


27 januari, 2021 Nötkött från Jämtland

Änge Chark är sedan länge synonymt med lokalt kvalitetskött. Korv, fläskdetaljer och ett brett sortiment av säsongsprodukter till både sommar och jul. Vi har nu även lanserat ett sortiment av lokalproducerat nötkött av hög kvalitet – produkter som passar lika bra till vardagsmiddagen som till festmåltiden.

Vårt nötkött:

  • Ett urval av de mest populära och ädla detaljerna samt nötfärs.
  • Från utvalda gårdar i Jämtland.
  • Vakuummörat* för bästa kvalitet och hållbarhet.

*Vakuummörning innebär att köttet fortsätter möras i förpackningen med hjälp av sina egna enzymer vilket gör köttet ännu bättre ju närmare bäst-före-datum man kommer.

Se hela vårt sortiment här.


4 december, 2020 En riktig jul

Julen smakar som den ska med Änge Chark. Våra prinskorvar är handknutna och rökta med äkta alspån. Våra skinkor finns i olika storlekar och varianter. Alla är helt fria från fosfater och stabiliseringsmedel. Alla våra produkter gör vi på svenskt kött och i de allra flesta fall kommer köttet från norrländska gårdar. Kvaliteten tummar vi aldrig på, varken på julen eller resten av året.

Oavsett vad som hamnar på ditt julbord i år hoppas vi att det blir det bästa någonsin. Får du mat över är julens favoriter ovanligt tacksamma rester! Servera prinskorvar med en omelett till lunch och skinkan i en gratäng. Både grisfötterna och julkorven är goda till rotmos.

En riktigt GOD JUL önskar vi!


1 april, 2019 Grillnyheter

Nu hittar du våra nyheter Ost- & Bacongrillare och Jalapeñogrillare i butikerna i Jämtland och Härjedalen.

Korvarna är i naturskinn som röks med äkta alspån. De har en kötthalt på hela 74% och innehåller självklart bara svenskt kött. I våra Ost- & Bacongrillare har vi använt lokalproducerad ost från Arlas mejeri i Östersund.


 Håll utkik och testa våra nyheter!